Festa al PAC i al Teatre Principal per seguir en directe l’actuació de Miki a Eurovisión

L’actuació de Miki a Eurovisión es podrà seguir a Terrassa des de dos emplaçaments: el Parc Audiovisual i el Teatre Principal. L’Ajuntament i el PAC habilitaran una gran pantalla per poder veure la gala en directe, que se celebrarà a Tel Aviv, el proper 18 de maig.

Les entrades per al Parc Audiovisual ja estan esgotades però sí que es pot optar a les del teatre. Només cal omplir un formulari a la web del PAC. Allà hi figuren les instruccions, recomanacions i requeriments per formalitzar la reserva, que seguirà un rigorós ordre d’inscripció. També es demana a les persones que hi assisteixin que aportin un aliment a El Rebost.

Miki Nuñez és un cantant terrassenc, participant de la darrera edició d’Operación Triunfo, emesa des del Parc Audiovisual de Catalunya. L’artista va ser escollit per l’audiència per representar a l’estat espanyol en el famós festival de música amb la cançó “La venda”, escrita per Adrià Salas, integrant del grup La Pegatina.

Tot i que s’havia anunciat, a través de les xarxes socials, que s’habilitaria una pantalla al Recinte Firal de Terrassa, en iniciar els preparatius es va considerar l’opció d’organitzar la festa al mateix espai del PAC, des d’on en Miki s’havia donat a conèixer arreu. L’exhauriment de places en només 8 hores, ha motivat que també s’habiliti el Teatre Principal.

Aquesta és l’edició número 64 d’un festival de música on hi participen països de la Unió Europea de Radiodifusió. Espanya ho fa des del 1961, a través de Radio Televisió Espanyola.