Pacma david martínez

El PACMA presenta David Martínez com a cap de llista per a les seves primeres eleccions locals

El Partit Animalista PACMA, ara Partit Animalista contra el Maltractament Animal o Partit Animalista amb el Medi Ambient, presenta a David Martínez, el seu cap de llista a les primeres eleccions municipals que es presenta a Terrassa. Martínez és enginyer tècnic nascut a Barcelona i porta la meitat dels seus 50 anys vivint a Ca n’Aurell.

La seva passió són els animals, és seguidor del futbol local i li agrada el cinema i el teatre, la boxa i el ioga. El candidat defensa que només el PACMA pot garantir la integritat dels animals. «No ens limitem a donar pinzellades animalistes o gargots sobre el Medi Ambient com fan la resta de partits». I considera que «els animals necessiten un canvi urgent».

Sobre les primeres mesures que prendria un cop a l’Ajuntament, el candidat animalista diu que «cal redefinir la relació de la ciutat amb el Medi Ambient i el Parc Natural. Cal mimar-lo», i aposta per acabar amb les batudes de senglars i regular la població de coloms. Per això, proposa una reunió amb els diferents col·lectius de protecció animal que treballen a Terrassa.

Martínez també proposa millorar les instal·lacions del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics, el CAAD, una ordenança més moderna i completa de protecció animal i la formació sobre aquesta temàtica a la policia municipal. Finalment assegura que el PACMA és l’únic projecte polític que «de veritat es preocupa pels animals, el medi ambient i la justícia social sense ambigüitats».