La del·legació del CTT Els Amics a Jaén.

El palista terrassenc Roc Gibert, campió del Torneig Estatal en categoria aleví a Jaén

El palista terrassenc Roc Gibert es va proclamar campió del Torneig Estatal a Jaén en categoria aleví. El jove jugador de dotze anys del Club Tennis Taula Borges va signar un gran campionat i va mostrar un gran nivell de joc. Gibert va superar la fase de grup en primera posició, cedint únicament un joc en els cinc partits jugats. La final la va disputar contra Ladimir Mayorov, del TT Cassà, a qui va derrotar per 3 jocs a 2 en un partit molt igualat. Un títol més al palmarès del jove terrassenc, que ha estat Campió d’Espanya Benjamí (2021) i Campió d’Espanya en dobles alevins (2022), entre d’altres èxits.

D’altra banda les quatre palistes del CTT Els Amics Terrassa van signar també bons resultats. Anna Pagès, en categoria aleví, va caure als vuitens de finalAna Barrau, en juvenil, va aconseguir entrar al quadre final. Mireia Pagès i Maria Miguel·les no van poder superar la fase de grups. Gerard Màdico en categoria sub-21, iniciarà divendres vinent a la tarda la competició.

Whatsapp Image 2023 03 19 At 13.54.53

La del·legació del CTT Els Amics Terrassa a Jaén

 

Albert Vilardell, en el Campionat d’Espanya Absolut

El palista terrassenc Albert Vilardell ha participat en el Campionat d’Espanya Absolut disputat també a Jaén des de dilluns fins dimecres. Vilardell, que actualment entrena a Alemanya, ha arribat fins als vuitens de final en categoria individual i, en dobles masculins amb Arnau Pons, ha cedit als quarts de final.