El PAR en Dansa Summer Intensive celebra la gala final amb estrelles internacionals com Agnès Letestu o Lucia Lacarra

Divendres, 16 de juliol, s’ha celebrat a la Factoria Cultural de Terrassa la gala final del PAR en Dansa Summer Intensive. La gala ha posat punt i final a 10 dies de classes amb grans mestres de la dansa, i on els alumnes han pogut ballar amb estrelles internacionals convidades, com ara Agnès Letestu de l’Òpera de París, Ilia Jivoy del Teatre Mariinsky i la gran Lucia Lacarra.

Amb un programa de 80 minuts de durada, s’ha mostrat entre altres peces, Alone, una coreografia interpretada per l’estrella de l’Òpera de París, Agnès Letestu, i For me Formidable del solista Vincent Chaillet.

Durant la gala també ha participat, com a convidat, el ballarí Ricardo Castellanos, estrella de l’Òpera d’Oslo, interpretant Giselle amb la Júlia Martí, que és una de les alumnes del Programa d’Alt Rendiment en Dansa de la Factoria Cultural Terrassa. D’aquesta manera es fa complir, segons l’organització, amb un dels seus objectius principals, que és la promoció dels seus ballarins cap a la vida professional.

Amb l’edició d’enguany, joves d’entre 16 i 22 anys han pogut treballar tant amb ballarins i ballarines com amb mestres professionals. El Programa d’Alt Rendiment en Dansa de la Factoria Cultural de Terrassa va iniciar el passat 6 de juliol amb classes pel matí i treball de producció per les tardes, i finalment ha acabat amb la gran gala final.