El Parc de la Depuradora de Les Fonts estrena jocs infantils i mobiliari urbà

L’Ajuntament de Terrassa ha renovat els jocs infantils i el mobiliari urbà d’aquest gran espai verd, situat al barri de Les Fonts, format per zones infantils, pícnic i de passejades, creant un espai segur i confortable per al veïnat. L’actuació ha consistit en la instal·lació de nous jocs infantils, substituir el mobiliari urbà i condicionar la vegetació de l’arbrat de la zona de pícnic.

El projecte, amb un pressupost d’adjudicació de 37.051,24 euros, ha contemplat col·locar dos jocs infantils al mateix lloc on hi havia els que es van retirar fa uns mesos per garantir la seguretat dels infants. Ara s’hi ha instal·lat un multijoc amb estructura de fusta, tobogan d’acer i passarel·les, amb capacitat per a 20 infants i destinat a nens de 3 a 12 anys; i també un gronxador de tres mòduls, amb tres cistelles individuals, amb capacitat per a sis infants i recomanat per a nens i nenes majors d’1 any. D’aquesta manera s’ha complert amb l’objectiu de l’Ajuntament de millorar les zones infantils amb la creació d’àrees inclusives que garanteixin el joc col·lectiu.

El regidor de Manteniment Urbà i Parcs Urbans, Jordi Rueda, va visitar dimarts les millores del Parc de la Depuradora junt amb representants de l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts i representants de l’AMPA de l’Escola Pilarín Bayès.