El Parc dels Catalans acull fins divendres l’Espai Groc impulsat pels CDR i l’ANC

El Parc dels Catalans acull fins el proper divendres l’Espai Groc, una iniciativa impulsada per l’ANC – Terrassa per la Independència i els Comitès locals de Defensa de la República. Aquests col·lectius ho plantegen com una gran Àgora Ciutadana per al diàleg i el debat sobre la situació política i social actual.

Les activitats van començar dissabte i durant tota una setmana inclouran xerrades i tallers sobre la construcció de la república, el consum, la repressió, els drets humans i la sobirania popular, també concerts i jocs infantils, així com contes i poemes.

Tot plegat, obert a la ciutadania en general i amb la participació de referents socials i polítics com la síndica Isabel Marquès, l’economista Arcadi Oliveres, el sociòleg Salvador Cardús i l’advocat i activista Joan Tamayo, així com la parella de Josep Rull, la filla de Lluís Puig i diversos representats de l’ANC i de Procés Constituent. Els actes comencen cada dia pels volts de les 10 del matí i acaben fregant la mitjanit.

Per a l’1 de maig s’ha organitzat un gran dinar popular. De fet, els organitzadors volen aprofitar aquesta data tan significativa per reivindicar drets i denunciar les injustícies.

A més, durant tots els dies en què aquest Espai Groc estarà al Parc dels Catalans, també s’ha instal·lat una presó itinerant, que ja ha passat per diverses poblacions catalanes, per denunciar la situació dels polítics empresonats.