El ‘park and ride’ de Nacions Unides entrarà en funcionament l’octubre

L’estació de Nacions Unides de Ferrocarrils de la Generalitat tindrà un aparcament ‘park and ride’ a partir de l’octubre. El coronavirus no ha afectat les obres d’aquest nou aparcament, de 200 places, que permetrà que els usuaris del transport públic el puguin utilitzar gratuïtament. Aquest dijous hi ha hagut una visita d’obres, on s’ha pogut veure que, pràcticament, només queda pintar les línies al terra i polir els últims acabats. L’objectiu del ‘park and ride’ de Nacions Unides és facilitar la connexió amb tren amb el centre de Terrassa per a aquelles persones que vénen de fora la ciutat.

A la visita també hi ha estat Josep Rull en qualitat de responsable del programa Compromís Verd de Mútua Terrassa, poques hores abans que la jutgessa de vigilància li reordenés el reingrés a presó. L’hospital veu, amb aquest aparcament, l’oportunitat que els seus usuaris s’apropin amb tren a la Plaça del Doctor Robert.

El ‘park and ride’ de Nacions Unides, que ha costat 900.000 euros, encara pot créixer en 170 places en dues plantes més si fos necessari.