El Parlament Ciutadà aprova les declaracions sobre democràcia i DDHH

Part de la ciutadania terrassenca ha mostrat aquest dissabte la seva implicació amb les decisions de ciutat, participant en el segon plenari del Parlament Ciutadà. En aquesta ocasió, la sessió oberta a totes les persones, entitats i col•lectius de la ciutat s’ha celebrat al Centre Cívic President Macià i ha servit per aprovar dues declaracions: la primera, sobre el compliment dels Drets Humans i, la segona, sobre Democràcia, Empoderament ciutadà i Creació de Comunitat.

A la segona sessió plenària del Parlament Ciutadà hi han assistit representants de les principals entitats de Terrassa, així com diversos participants a títol individual. La trobada també ha comptat amb la presència de la Síndica de Greuges municipal, Isabel Marquès, qui ha valorat de forma molt positiva aquesta iniciativa de participació ciutadana.

La jornada de debat, que ha comptat amb la participació d’un centenar de persones, ha acabat aprovant les cinc mocions presentades, relacionades amb els àmbits de la democràcia, la sanitat pública, el dret a l’habitatge, l’educació, el treball i les pensions. Tot un seguit de propostes de millora social que seran ara canalitzades al Ple de l’Ajuntament.