El Partit Popular de Terrassa lamenta l’onada d’incivisme que pateix la ciutat

La seu del Partit Popular ha tornat a aparèixer amb pintades aquest cap de setmana. És ja la quarta vegada que succeeix des de que es va inaugurar el nou local del Passeig de les Lletres.

El candidat de la formació a l’alcaldia, Àlex Rodríguez, ha lamentat que “no només veiem actes incívics a la nostra seu, sinó també als carrers de la Nostra ciutat. Portem setmanes instal•lant carpes per dialogar amb els veïns i tots coincideixen a dir el mateix comentari: Terrassa està descuidada”.

Els populars afirmen que no poden entendre com un partit política que ha copat tots els llocs de l’Ajuntament de la ciutat durant quaranta anys no sigui capaç a dia d’avui d’aconseguir qüestions tan importants com el civisme, garantir uns serveis públics de qualitat o que es pugui circular còmodament per la ciutat.

“Tenim una oportunitat irrepetible per posar fi al règim socialista a Terrassa i a Espanya en els propers mesos, així que animo a tots aquells que estiguin descontents amb el govern de la ciutat a que doni suport al gran partit de l’oposició espanyola, el Partit Popular”, conclou el comunicat.