El PP demana a l’Ajuntament quin acte té previst per commemorar el Dia de la Constitució

El Partit Popular de Terrassa, a través del seu regidor a l’Ajuntament, Alejandro Rodríguez, ha presentat al consistori una pregunta en referència a la commemoració del Dia de la Constitució previst aquest 2017. El grup municipal demana quin acte està previst celebrar, en quina data i quins són els motius que han portat a decidir el format d’acte que s’hagi determinat.

El PP Terrassa recorda que en el Ple Ordinari celebrat el 21 de desembre de 2007 “es va acordar organitzar anualment, des de l’Ajuntament de Terrassa i a partir de l’any 2008, cada 6 de desembre i amb motiu del Dia de la Constitució, un acte institucional per commemorar aquest dia i per difondre els valors que el text representa per a tots els ciutadans”. Afegeix que “l’Ajuntament ha estat incomplint reiteradament en el mandat anterior i durant aquest mandat l’esmentat acord, realitzant-se únicament i amb retard un únic acte de commemoració del Dia de la Constitució el 8 de Gener de 2009”.

Davant que “aquest incompliment suposa deixar buit de contingut el que s’acorda en un Ple de l’Ajuntament” i que “és obligació de l’Ajuntament complir amb el que s’acorda a les sessions plenàries”, el grup municipal ha decidit presentar la petició aquest dilluns.