El Partit Popular exposa les seves propostes per Ca n’Anglada

El candidat popular Alex Rodríguez ha exposat les propostes envers el barri de Ca n’Anglada i les seves millores, ja que afirma que “el barri de Ca n’Anglada és un barri meravellós aixecat per gent d’Andalusia, Galícia, les Castelles… tot i això té moltíssims problemes a causa de la deixadesa del govern municipal”.

Entre aquestes inconveniències destaca la immigració irregular, les ocupacions, la manca de neteja, problemes de seguretat, segregació escolar, etc. També remarca que els veïns i veïnes del barri van recollir en un projecte (Ca n’Anglada 2030) totes aquestes problemàtiques i va ser aprovat per unanimitat en el ple municipal l’any passat. Segons els populars afirmen, “no es tracta d’emprar mesures faraòniques, sinó multar a qui incompleix la llei”.

Rodríguez també senyala que “des del PP de Terrassa es comprometen a fer complir i aplicar tot el que s’estipula en el projecte” també afegeix que “els veïns del barri s’ho mereixen i que no es poden permetre un govern municipal que no escolta els problemes de la gent i, fins i tot, ignora la Síndica Municipal de Greuges, la qual ha insistit a aplicar el projecte.”