El Partit Popular lamenta l’acció a la comissaria de la Policia Nacional reivindicada per Arran

El candidat popular a l’alcaldia de Terrassa, Álex Rodríguez,  insta en un comunicat el govern municipal a “prendre seriosament el problema de la seguretat a la ciutat”. Davant l’acció reivindicada per Arran Terrassa a la comissaria de la Policia Nacional del carrer Baldrich, amb pintades de color groc, Rodríguez recorda que “tal com vam afirmar el desembre passat a causa dels greus incidents que van tenir lloc al Raval, creiem que la política de seguretat del govern municipal ni està en marxa ni se l’espera”.

“No només no es destinen els recursos suficients per poder aplicar una política de seguretat efectiva (contractant nous agents, per exemple) sinó que es dóna total llibertat i impunitat a organitzacions que busquen l’enfrontament entre catalans”, argumenta el candidat popular.

La secció local del Partit Popular s’ha mostrat solidari amb el cos policial i fa una crida a les persones constitucionalistes de la ciutat perquè “no es deixin intimidar per fets com aquests”. “El Partit Popular no està d’acord amb l’actitud del govern municipal perquè sempre ignora a qui no els voten. Cal ser responsable i defensar la legalitat i la Constitució en tot moment”, afirma Rodríguez.

A través de les xarxes socials, Arran ha reivindicat l’acció per exigir la llibertat de les persones detingudes dimarts a Madrid.