El partit Tot per Terrassa celebra amb una exposició dos anys de la victòria a les eleccions

Tot per Terrassa, el partit local que va guanyar les darreres eleccions municipals, celebra dos anys d’aquella victòria amb una exposició de fotografies. En les eleccions de l’any 2019 i per sorpresa, una nova candidatura encapçalada per l’exalcalde socialista, Jordi Ballart, s’alçava vencedor amb 10 regidors, i trencava 40 anys d’hegemonia del PSC al Consistori.

Per això i per culpa de la Covid, el partit ha celebrat l’efemèride de forma reduïda a la Sala Born de la Rasa, la mateixa on va celebrar la victòria de les eleccions. A l’acte regidors i membres fidels de la formació que han aportat testimonis gràfics a la mostra, han celebrat l’entrada a l’alcaldia, aquesta vegada amb mesures de seguretat i control d’aforament.

L’alcalde ha agraït el suport rebut per part dels assistents i ha mantingut el compromís de liderar un projecte 100 per cent terrassenc, tot i l’etapa complicada per la pandèmia. Amb aquest segon aniversari, Tot per Terrassa inicia la segona part d’un mandat, amb els ulls posats en sortir de la crisi causada per la Covid-19.