El patge Xiu-Xiu ha arribat a Terrassa

El patge Xiu-Xiu ha arribat a Terrassa aquest diumenge al vespre, dia de Sant Esteve. Ja és a la ciutat després d’un llarg viatge on ha baixat a l’Estació del Nord cap als volts de les sis de la tarda. L’ha rebut l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president del Centre Cultural El Social, Ricard Figueras Massaguer, amb qui ha mantingut unes cordials paraules de benvinguda.

A la sortida de l’estació, moltíssimes famílies amb infants han esperat el patge Xiu-Xiu a qui han rebut amb molta il·lusió i algun aplaudiment. El patge Xiu-Xiu després de saludar els nens i nenes i agafar les seves primeres cartes ha pujat al vehicle i en comparsa amb els seus ajudants s’han dirigit cap a l’Ajuntament de Terrassa. En el seu trajecte fins arribar al Raval de Montserrat ha recollit centenars de cartes de nens i nenes que volen que els seus desitjos arribin a ses Majestats els Reis d’Orient.

Com ja es porta fent els darrers anys, l’Àliga li ha dedicat la seva dansa solemne, i tot seguit, el patge Xiu-Xiu ha llegit el pregó, on ha posat en valor la il·lusió de tots els nens i nenes de Terrassa en aquests moments difícils per la pandèmia.

Des d’aquest diumenge i fins al dia de la cavalcada, el proper 5 de gener, el Xiu-Xiu visitarà, en espais oberts, els 7 districtes de la ciutat on recollirà les cartes dels infants per fer-les arribar als Reis d’Orient. El patge vindrà fins i tot a Canal Terrassa, a la televisió pública, el proper dimarts 4 de gener des de tres quarts d’onze del matí i fins a les dotze, però caldrà reservar entrades perquè l’aforament és limitat.