El patge Xiu-Xiu recull a Canal Terrassa les cartes de 160 nens i nenes

El patge Xiu-Xiu ha visitat Canal Terrassa aquest dimarts al matí i 160 nens i nenes s’hi han acostat per entregar-li les cartes que van dirigides a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Ha estat un matí ple d’expectació i il·lusió per aconseguir parlar a cau d’orella amb l’emissari. El patge Xiu Xiu ha repartit caramels i, sobretot, savis consells: com creure els pares i fer bondat de la bona.

La Farinera és un dels darrers llocs que visita el patge. Només resta el Centre Cultural El Social (aquest mateix dimarts, a partir de dos quarts de 9 del vespre). La ultimíssima oportunitat, dimecres, al Camp Municipal de Futbol de La Maurina, just abans de l’arribada dels Reis d’Orient a la ciutat en helicòpter.

Des de fa 20 anys Canal Terrassa emet un programa de televisió amb la participació de tots els protagonistes d’aquesta recepció. L’espai es pot veure a partir de dos quarts de 10 de la nit (per primera vegada i després en reemissions). També es penja a les xarxes de la televisió municipal.

Canal Terrassa emetrà en directe l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient al Raval de Montserrat, dimecres, a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Patge Xiu Xiu 1Patge Xiu Xiu 2Patge Xiu Xiu 3Patge Xiu Xiu 4Patge Xiu Xiu 6Patge Xiu Xiu 5Patge Xiu Xiu 7