El Patge Xiu-Xiu s’estrena a l’Escola Pia i recull les últimes cartes dels infants de Terrassa

A falta de només un dia perquè arribin a Terrassa Ses Majestats els Reis d’Orient, el Patge Xiu-Xiu continua la seva ruta per la ciutat recollint les cartes dels infants per tal de fer-les arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar. Després que dijous l’emissari reial visités les instal·lacions de Canal Terrassa, on va recollir les peticions de més d’un centenar de nens i nenes, aquest divendres ha estat el torn de l’Escola Pia.

Per primer cop en la seva història, el centre d’ensenyament del carrer Col·legi ha acollit la cita amb l’emissari reial. Una gran ocasió que s’ha obert a tota la ciutadania i que ha permès als més petits de casa fer arribar al Patge Xiu-Xiu els seus desitjos en forma de cartes. L’Escola Pia ha volgut així implicar-se encara més en l’organització de la Cavalcada i oferir un espai més al centre de Terrassa on els infants poguessin trobar-se amb el Patge reial. Durant més de dues hores més de 200 nens i nenes s’han apropat a l’Escola Pia. Un èxit que fa preveure als responsables del centre que la iniciativa es repetirà també els propers anys.

Un cop lliurades les cartes, l’emissari reial les farà arribar a Ses Majestats per tal que dissabte a la nit, després de la Cavalcada, els Reis d’Orient facin realitat, o no, els seus desitjos. L’última ocasió per fer arribar les cartes al Patge Xiu-Xiu serà dissabte, a les 4 de la tarda i al camp municipal de Ca n’Anglada. El mateix punt a ¾ de 5 de la tarda està prevista l’arribada de Ses Majestats en helicòpter. Més tard, a partir de les 18, la Cavalcada arrencarà a la plaça Doctor Cadevall.