El patge Xiu Xiu visita Canal Terrassa

El patge Xiu Xiu acaba aquest dilluns 4 de gener el seu recorregut pels barris de la ciutat per tal de recollir les cartes dels nens i nenes terrassencs. Al matí l’emissari reial no ha faltat a la seva cita anual amb el programa especial de Canal Terrassa. Aquest any, però, s’ha hagut de canviar el format i adaptar-lo a les circumstàncies imposades per les mesures anti-covid.

En comptes del plató, Hassim Jezzabel ha rebut la mainada als exteriors de les instal·lacions de la televisió municipal, a la plaça de la Farinera. Després d’aguantar estoicament el fred intens en una cua que s’allargava pel carrer Colom, ha arribat el moment de deixar la carta a la saca i saludar el patge. Tot i no tenir el contacte estret habitual amb els més petits, el Xiu Xiu sí que ha pogut xiuxiuejar amb ells a una distància prudencial i saber què volen la Nit de Reis.

El programa especial del Xiu Xiu a Canal Terrassa es podrà veure aquest diluns al vespre a les 21,00h i en diferents reemissions els propers dies, la primera d’elles a les 00,30h.