El patge Xiu Xiu visita l’Escola Pia abans d’arribar a Canal Terrassa

Dins l’itinerari terrassenc que aquest dies està fent el patge Xiu-Xiu, aquest dimarts ha arribat a l’Escola Pia, hores abans d’acabar el 2019. Aquesta és la vuitena seu que el patge reial visita aquest any, per rebre les cartes dels impacients i il•lusionats nens i nenes de la ciutat. Una visita que l’Escola Pia interpreta com una forma més de col•laborar amb d’altres entitats, amb activitats obertes a tota la ciutat.

Entre la llarga cua de nens que s’han adreçat al patge per entregar-li la carta a Ses Majestats els Reis d’Orient, nervis, desitjos, però sobretot molta il•lusió. Aquest any el patge Xiu-Xiu arribarà a Canal Terrassa per gravar un programa especial on els nens en seran els protagonistes. Un programa que s’emetrà el mateix divendres dia 3, a partir de dos quarts de nou del vespre.

I per la Cavalcada, Canal Terrassa emetrà diumenge i en directe a dos quarts de vuit del vespre, l’arribada de Ses Majestats al Raval de Montserrat. La televisió de la ciutat també prepara un resum especial dedicat a la Cavalcada de Reis que es podrà veure la mateixa nit del dia 5, a partir de dos quarts d’onze de la nit.