El patinador Llorenç Álvarez, únic egarenc finalista als Premis Fosbury 2021

El patinador Llorenç Álvarez és l’únic dels set esportistes terrassencs que ha passat el primer tall als Premis Fosbury 2021, convertint-se així en un dels nou finalistes en la categoria masculina. Els altres sis egarencs que no han passat a la segona fase són la waterpolista Bea Ortiz, la nedadora Sarai Gascón, l’aixecadora Montse Alcoba, la corredora Ragna Debats, el jugador d’hoquei herba Pau Quemada i el també waterpolista Álvaro Granados.

L’organització ha rebut més de 60 mil vots en aquesta primera fase, que ha finalitzat aquest dimarts 11 de gener. Álvarez, campió del Món de Solo Dance en patinatge artístic, ha aconseguit 1.600 vots i s’ha posicionat en quart lloc. Ha liderat el rànquing el subcampió d’Europa de caiac en estil lliure, Quim Fontané, amb 2.200 vots, seguit del ciclista de trial Eloi Palau i del també patinador artístic Pau Garcia, tots dos amb 1.900 vots.

Fins el 18 de gener es pot votar en aquesta segona fase, que s’inicia amb el comptador a zero i en la qual només es pot votar per un únic esportista per categoria.