El patinador terrassenc Llorenç Álvarez, escollit millor home esportista als Fosbury 2021

El patinador terrassenc Llorenç Álvarez i la jugadora de voleibol Maria Segura han estat els guanyadors dels Premis Fosbury 2021 als millors esportistes masculí i femení, respectivament. Álvarez ha rebut el 19% dels vots, per davant del jugador de bàsquet Ricky Rubio (18%) i del palista Miquel Travé (16%).

El patinador del CPA Ripollet ha completat un 2021 extraordinari proclamant-se campió d’Espanya, d’Europa i del món en Solo Dance. El títol mundial assolit a l’Amèrica Llatina el converteix en el primer patinador català en guanyar l’or en un campionat del món en aquesta modalitat.

A més, Álvarez també ha brillat en la seva faceta com a coreògraf i entrenador al capdavant del Xou Petit del Club Patí Matadepera, que ha assolit una brillantíssima segona posició al Campionat del Món amb el potent exercici “Salem”.

La votació popular dels Fosbury ha superat els 90.000 vots. Després d’una primera fase de votació celebrada entre l’1 i l’11 de gener que comptava amb 100 candidats (50 homes i 50 dones), nou finalistes per categoria aspiraven a ser triats com els millors esportistes dels Països Catalans de 2021. Del 12 al 18 de gener s’han comptabilitzat més de 30.000 vots a la fase final.