El pavelló de Can Jofresa acollirà diumenge a la tarda les finals del Campionat de Catalunya d’hoquei sala

Ja es coneixen els semifinalistes del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor d’hoquei sala, després de disputar-se la fase de grups. Els títols, els primers d’aquest 2024, es decidiran diumenge al pavelló de Can Jofresa.

En la categoria masculina hi haurà doble enfrontament entre equips de Sant Cugat i de Terrassa. La primera semifinal serà dissabte a les 16.00h entre el Club Egara i el Júnior FC, mentre que a les 17.15h es veuran les cares el HC Sant Cugat i l’Atlètic Terrassa. Totes dues eliminatòries es disputaran al pavelló del Club Egara. Els de Can Salas defensen títol.

Hoquei Sala Femení

Les semifinals del Campionat de Catalunya es disputaran al Club Egara

Tot seguit tindran lloc, en el mateix escenari, les semifinals femenines, que seran cent per cent terrassenques. A les 18.30h Club Egara i Vallès Esportiu buscaran un dels bitllets per a la final i a continuació (19.45h) hi haurà un nou derbi entre Atlètic i CD Terrassa. Les ratllades van ser les guanyadores en l’última edició.

El pavelló de Can Jofresa, com ja ha passat els últims anys, acollirà l’endemà les dues finals. La masculina, a les 17.15h, i la femenina a 18.45h. No hi participaran els jugadors i jugadores internacionals, concentrats amb la selecció espanyola absoluta per disputar a partir del mateix dissabte el Preolímpic de València.