El pavelló de Can Jofresa acollirà diumenge les finals del Campionat de Catalunya d’hoquei sala

El pavelló de Can Jofresa acollirà les finals del Campionat de Catalunya de Primera Divisió d’hoquei sala. La competició, amb un àmplia representació d’equips terrassencs, va arrencar divendres a la nit. Fins diumenge es va celebrar tota la fase de grups en la categoria masculina, quedant ja definides les semifinals de dissabte.

Al grup 1 s’han classificat Júnior FC i Club Egara, com a primer i segon respectivament, amb 12 i 9 punts. Els santcugatencs van guanyar els quatre partits, mentre que els ratllats, actuals defensors del títol, van perdre un, precisament el duel contra el Júnior.

Atlètic Terrassa i Sant Cugat han ocupat els dos primers llocs del grup segon. Els de Can Salas han sumat 10 punts, guanyant CD Terrassa, Les Fonts, Vallès i empatant només amb el Sant Cugat, que ha totalitzat 8 punts.

Les semifinals es jugaran dissabte al pavelló del Club Egara. A dos quarts de cinc de la tarda hi haurà el duel entre els dos equips de Sant Cugat, mentre que el derbi entre Atlètic i Egara serà a les sis. La final masculina serà a les 16.30h.

En categoria femenina la competició inclou un únic grup de sis equips. A falta de la doble jornada del proper dissabte, hi ha tres aspirants per a les dues places de la final. Són Club Egara, primer amb 9 punts després de tres victòries, seguit de l’Atlètic Terrassa, vigent campió, que és segon amb 7 punts i l’Egara “B”, tercer amb 6. CD Terrassa, Línia 22 i FC Barcelona no tenen opcions. La final serà diumenge a les 18.30h.