El perfil de l’alumnat de Salt Idiomes canvia en 35 anys i ara l’adult és minoritari

Salt Idiomes celebra durant tot el curs els seus 35 anys. L’escola d’idiomes es va posar en marxa a l’estiu de 1988 en un local del carrer Pere de Fizes, al barri de Sant Pere. Avui compta amb tres escoles: al carrer Sant Francesc, a l’avinguda Abat Marcet i al carrer Prat de la Riba.

Gairebé tota l’activitat docent de Salt Idiomes és en anglès, mentre que el francès, l’italià i el japonès són residuals. Sota demanda imparteix altres idiomes en classes particulars, normalment per empreses i per unes necessitats molt concretes.

En aquests anys la manera d’ensenyar ha anat canviant. Si abans s’insistia molt en la gramàtica ara les classes són mes lúdiques.

També hi ha ajudat la tecnologia, amb l’arribada del campus virtual i dels projectors digitals. Si al principi la composició era de tres alumnes adults per un d’infantil i jove, ara és a la inversa.

La celebració dels 35 anys de Sant Idiomes culminarà al juny amb una festa infantil. Com és habitual, l’escola col·laborarà al llarg del curs amb la Biblioteca Central i amb el Banc de Sang.