El periodista Quico Sala aconsegueix el repte de pujar a La Mola cent cops cada any

Si una cosa es guanya amb la jubilació, és temps. I molt sovint, després de moltes obligacions i llargues jornades laborals, arribada aquesta etapa de la vida, s’aprofita per fer allò que més agrada i que no s’ha pogut fer abans. En el cas del periodista Quico Sala, és la muntanya. Per això, des que no treballa, puja dos cops per setmana, com a mínim, a La Mola amb l’objectiu de fer aquest cim 100 cops a l’any. Aquest dimarts 28 de desembre ha aconseguit el repte. I no és la primera vegada.

És conscient que no és l’única persona que ho fa i tampoc vol demostrar res a ningú. Simplement, és un repte personal que li ve de gust i li senta bé.

Normalment hi puja acompanyat de la seva colla. Hi ha dies, però, que també ho fa sol. Però a base d’haver fet tantes vegades aquest recorregut, ha creat una nova xarxa d’amics.

Sala assegura que hi ha 50 possibilitats diferents per pujar a La Mola però que no les ha fet totes. També li agrada pujar altres muntanyes i anar superant-se. El grup que l’acompanya li ha preparat fa poc una pujada al Taillon. De cara a l’estiu, els amics ja tenen pensades altres sorpreses.