El pianista Lluís Coloma vol presentar a Terrassa el disc «Trip to everywhere» amb la banda sencera

Lluís Coloma presenta nou disc: «Trip to everywhere». El pianista barceloní té un lligam amb Terrassa arran d’organitzar cada any la Blues and Woogie Reunion a la Nova Jazz Cava. En aquest nou àlbum, els títols de les cançons proposen un recorregut sonor per bona part de la geografia dels Estats Units, però també altres indrets més propers, com les Balears i la ciutat castellana de Medinaceli. No hi ha Terrassa, però Coloma ja té una cançó dedicada a la ciutat: «Terrassa Stomp».

A «Trip to everywhere», Coloma s’envolta d’una superbanda de dotze músics, on hi ha des d’una secció de vent metall fins a un quartet de corda. Tot un contrast amb el disc anterior, on tocava tot sol.

La gira de presentació arrenca el 3 de juny a Jaén i encara té pendent de confirmar l’actuació a Terrassa. Al pianista li agradaria que la Nova Jazz Cava fos un dels escenaris on retrobar-se amb tots els músics que han participat en aquest enregistrament.

Quan just celebra 20 anys de carrera musical, Lluís Coloma és ara mateix un dels pianistes europeus més reputats en el camp del boogie woogie. A més de la gira de presentació de «Trip to everywhere», enguany també té previstes actuacions a ciutats com San Francisco i Chicago.