El Pícnic Jazz oferirà diumenge sis hores de música en viu al Parc de Vallparadís

El Festival de Jazz de Terrassa viurà diumenge la seva expressió més popular amb el Pícnic Jazz. Durant sis hores el Parc de Vallparadís es convertirà en l’epicentre jazzístic de Terrassa amb propostes, en general, més accessibles per al gran públic.

Obrirà el Pícnic a les 12 del migdia un imprescindible d’aquesta cita, la Locomotora Negra, que vindrà carregada de swing i amb dos convidats experts en jazz clàssic i blues, Oriol Romaní i Amadeu Casas.

A l’hora de dinar prendrà el relleu un dels millors saxofonistes d’Espanya, el basc establert a Barcelona Víctor de Diego, que actuarà acompanyat d’expermientats músics de l’escena estatal i de Rick Margitza, un referent del jazz modern.

A la sobretaula pujarà a l’escenari la banda capitanejada per Joan Vinyals, estret col·laborador de Santiago Auserón, i que farà pinzellades de rock, blues, reggea i jazz.

I acabarà el Pícnic Jazz el carismàtic Dani Nel·lo, que actuarà amb una banda d’all-stars per oferir rythm and blues i rock’n roll de la vella escola.

Unes 20.000 persones s’apropen cada any al Parc de Vallparadís. Aquest any, que es preveu bon temps, no se n’esperen menys.