Unes 30.000 persones omplen el Pícnic Jazz en el seu retorn

Els egarencs i els amants del jazz d’altres indrets del món han demostrat les ganes que tenien de celebrar el Pícnic Jazz. Després de tres anys sense una de les festivitats més emblemàtiques de la ciutat, s’ha pogut celebrar amb normalitat tot i que el cel en alguns moments molt puntuals ha fet la guitza amagant el sol.

En l’edició d’enguany han estat 4 les propostes musicals que han tocat jazz en directe des de l’escenari de la Font d’en Sagrera. La Barcelona Jazz orquestra, Luna Cohen, Carles Benavent trio i A contra blues han estat els grups que han fet ballar a ritme de jazz les milers de persones que han assistit al Pícnic Jazz d’aquest any.

L’organització assegura haver tornat a les xifres de participació prepandèmiques i estima que prop de 30.000 persones hagin pogut gaudir de l’ambient festiu i familiar d’aquest diumenge. A part de la música, les cerveses i les carmenyoles dels més veterans també han estat les protagonistes de la jornada.

Una de les novetats d’enguany ha estat la creació del “Pícnic Xic”, un espai lúdic i familiar pensat pels més menuts que pretén enfortir la socialització dels més menuts a través d’entitats especialitzades en el tracte amb infants.

Picnic Jazz Picnic Jazz 10 Picnic Jazz 8 Picnic Jazz 7