El Pla del Bonaire tindrà un espai verd de 5.000 metres quadrats

Comencen les obres per construir un nou parc al Pla del Bonaire, un espai verd i sostenible a l’Avinguda Béjar entre els carrers de Sant Feliu de Llobregat i Vilafranca del Penedès. Un solar de 5.000 metres quadrats a tocar de la llar d’infants Patufet, en desús des de fa quatre anys, quan es van desmantellar els barracons del provisional Institut de Can Roca.

En quatre mesos s’enjardinarà tot l’espai i es reservaran 1.800 metres quadrats per a la construcció de la nova Biblioteca del Districte 5. Un compromís per aquest mandat que arrencarà d’aquí a tres mesos amb un concurs d’idees. La resta serà un espai eminentment verd, amb el 50 per cent dels jocs infantils i juvenils accessibles i inclusius i amb l’ús de materials permeables al cicle de l’aigua i sostenibles, per convertir aquest solar en una illa climàtica per al veïnat.

La construcció del nou parc del Pla del Bonaire té un pressupost de 120.000 euros, després de la inversió de la Generalitat per adequar els terrenys de 220.000 euros més.

Pla de xoc als carrers i espai públic de Terrassa 

D’altra banda, l’Ajuntament ha anunciat un informe sobre l’estat de diferents infraestructures i manteniment dels carrers i l’espai públic de la ciutat. Un pla de xoc que se sumarà a les obres que s’han fet en 11 carrers i 50 cruïlles així com actuacions en el clavegueram i en polígons industrials. Tot, per posar el dia el manteniment de la ciutat.

230919 Obres Parc Pla Del Bonaire 01230919 Obres Parc Pla Del Bonaire 02