El Ple ratifica Isabel Marquès com la Síndica de Greuges Municipal

Tots els regidors de l’Ajuntament, a excepció dels tres representants de Ciutadans, que s’han abstingut, han ratificat el suport ciutadà que va rebre Isabel Marquès en el procés participatiu per elegir la Síndica de Greuges. Tots els grups han felicitat la reelegida i han lamentat el temps que la ciutat ha estat sense aquesta institució. Un organisme que fa de mitjancer en els conflictes entre l’administració local i els ciutadans.

En uns dies l’alcalde signarà l’últim tràmit per el qual Isabel Marquès tornarà a ocupar el seu despatx de Síndica de Greuges Municipal. D’altra banda el ple ha aprovat les Bases Específiques que han de regir l’atorgament de subvencions a entitats per a la realització de projectes, activitats o serveis.

La CUP s’ha abstingut, mentre que el PDeCAT i Terrassa en Comú han aconseguit que la resta de grups acceptessin i incorporessin a la moció, una vintena d’esmenes que han millorat el text. L’Ajuntament considera aquestes subvencions com una garantia de vitalitat i capacitat d’actuació de les entitats de diferents àmbits que amb les seves propostes i projectes, impulsen el progrés, la llibertat, la democràcia, la justícia social i la igualtat a la ciutat.