Mustapha Ben El Fassi sindic de greuges

El Ple ratificarà l’elecció del nou Síndic de Greuges municipal

El ple corresponent al mes de gener que se celebrarà aquest divendres ratificarà l’elecció de Mustapha Ben El Fassi com a nou Síndic de Greuges municipal. El dictamen en forma de Proposta de Resolució servirà perquè posteriorment l’alcalde signi un decret d’alcaldia per validar l’elecció i refermar-lo en el nou càrrec.

Aquest és un dels punts entre la vintena de dictàmens que arriben al ple d’aquest mes. Entre els acords de la Junta de Portaveus encara per ratificar contemplen, entre d’altres, el suport als treballadors terrassencs que patiran el trasllat de la seu d’Amazon de Martorelles, per l’ús igualitari de les llengües o la proposta d’un ajut econòmic per als celíacs.

D’altra banda, el PSC presenta iniciatives per millorar l’oferta de la Formació Professional durant la vida laboral dels treballadors, el seu suport a la Ronda Nord, pendent de l’acord per l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, i per la continuïtat de la campanya de Nadal de vals de descompte al comerç local.

Per la seva banda, Ciutadans proposa un enllumenat de Nadal fet amb més participació ciutadana i repensar la cavalcada de Reis, a partir d’una petició veïnal.

Encara queda pendent d’entrar a l’ordre del dia del ple la moció conjunta de PSC i Ciutadans sol·licitant una reunió amb el president del Consorci Sanitari de Terrassa arran de l’elevat deute de l’entitat i de l’èxit de la manifestació celebrada fa quinze dies a Terrassa en defensa d’una sanitat pública i de qualitat.