Plenari Consell Universitari 4

El Plenari del Consell Universitari repassa les activitats realitzades al llarg de l’any

Aquest dimarts al migdia s’ha celebrat el Plenari del Consell Universitari a la sala d’actes del Qu4drant.0. El regidor d’Universitats, Pep Forn, ha repassat totes les activitats en les què ha participat el servei al llarg del 2022.

Com la inauguració de la plaça Hedy Lamarr, el passat 28 de febrer. Aquesta actriu fou també la inventora del sistema de transmissió de dades que actualment coneixem com a wifi.

Plenari Consell Universitari 2
La jornada Dona, Ciència i Tecnologia, preparatòria del congrés que se celebrarà al 2023. L’objectiu de la sessió era triple: fomentar les vocacions científiques entre les noies, posar en valor les aportacions de les dones que actualment hi treballen en aquest àmbit i integrar la perspectiva de gènere en l’àmbit acadèmic.

Plenari Consell Universitari 3
I la posada en funcionament de la pàgina web del catàleg de reptes, una plataforma per recollir idees per millorar la ciutat. 18 persones s’han interessat en resoldre 13 reptes per per una ciutat més sostenible, saludable i equitativa.

Plenari Consell Universitari 4
També s’ha participat en la 3a edició de Fira Terrassa Tria Futur, a la 2a del Mobile Week i a la Fira Modernista, que aquest any estava dedicada a la Universitat.

La intenció del servei de cara al 2023 és continuar en la mateixa línia però tot dependrà del pressupost.

El Consell Universitari de Terrassa és l’òrgan de consulta i participació creat amb l’objectiu de disposar d’una plataforma de reflexió, trobada i debat de l’àmbit universitari de la ciutat. Es va constituir el gener del 2009. L’integren representants dels rectors de les universitats amb presència a Terrassa, els responsables de cada escola universitària i tots els grups municipals de l’Ajuntament.