El polígon industrial de Can Guitard construeix una rotonda a la carretera de Rubí

Aquesta setmana comencen les feines per construir una rotonda d’accés al polígon de Can Guitard. S’ubicarà a la carretera de Rubí, davant mateix de la deixalleria de Can Casanova. En un tram de 1,2 quilòmetres d’afectació. S’eliminaran els carrils de gir a l’esquerra entre el pont de l’autopista C-58 i la rotonda de les Fonts.

Unes obres que coincidiran a la mateixa carretera de Rubí amb un gran projecte urbanístic a l’alçada del barri del Segle XX. Aquest dimarts s’ha signat un acord entre l’Ajuntament de Terrassa i la Junta de Compensació del polígon industrial Can Guitard. Amb aquest, l’empresariat impulsa la millora viària amb una inversió d’uns 2,5 milions d’euros.

L’objectiu és millorar les infraestructures d’accés a les actuals necessitats empresarials. Una iniciativa privada coincident amb les prioritats municipals de suport a la indústria i l’activitat econòmica.

El polígon industrial de Can Guitard té més de 14 hectàrees dedicades a l’activitat industrial. El Pla Director de Polígons d’Activitat Econòmica el considera com una zona de creixement econòmic pendent de consolidar però amb un alt potencial de creixement.

Les obres duraran 14 mesos. Es faran, però, sense grans afectacions al trànsit. L’actuació integrarà l’actual carretera de Rubí a la trama urbana per connectar amb el futur eix del sector urbanitzable del Palau Sud.