El porter Iván Sánchez puja al primer equip i Sergi Mora i Óscar Aguilar causen baixa al CN Terrassa

El CN Terrassa ja té tancada la plantilla del sènior masculí de waterpolo per a la propera temporada, segons ha fet oficial en un comunicat. Als fitxatges ja coneguts del porter Pepe Motos i d’Óscar Carrillo, procedents del CN Sabadell, i de Rubén de Lera, que ve de l’Aix en Provence francès, s’ha d’afegir l’ascens al primer equip del porter de 19 anys Iván Sánchez.

Motos i Sánchez cobriran les baixes d’Iñaki Aguilar i de Biel Segura, defensors de la porteria egarenca fins aquesta temporada. Carrillo i De Lera, que viuran una segona etapa al CN Terrassa, substitueixen Sergi Mora i Óscar Aguilar. Mora, de 38 anys, passarà a ser l’ajudant de Dídac Cobacho en el lloc d’Eduard Vera, que seguirà com a segon entrenador del femení. Per la seva banda Aguilar posa punt final a 16 anys en el primer equip, una decisió que ha criticat a través del seu compte d’instagram .En un principi Bernat Sanahuja tancarà el capítol de baixes, tot i que hores d’ara encara no ha fet efectiu el pagament de la seva clàusula de rescissió per fitxar pel CN Sabadell.

Així doncs, a l’espera de confirmar-se l’absència del fins ara capità de l’equip, la plantilla del CN Terrassa compta amb 14 jugadors. Continuen Ricard Alarcón, Fran Sánchez, Oriol Rodríguez, Alberto Barroso, Víctor Gutiérrez, Agustí Pericas, Jordi Chico, Sergio Prieto i Víctor Alegre.

La confecció de l’equip es basa en dos criteris: el rejoveniment, per no perdre potencial esportiu, i l’adaptació a la nova realitat econòmica per la Covid-19. L’objectiu continuarà sent estar entre els millors a les competicions domèstiques i arribar a la lligueta de la Champions League. La ronda de qualificació se celebrarà entre el 23 i el 25 d’octubre.

Óscar Aguilar, un dels veterans de la plantilla, causa baixa

Pepe Motos, procedent del CN Sabadell, ja entrena amb el CN Terrassa

Sergi Mora serà l’ajudant de Dídac Cobacho a la banqueta

Eduard Vera es manté com a segon tècnic del sènior femení

Falta per resoldre la incògnita de Bernat Sanahuja