El PP condemna l’estat de conservació de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa

El candidat popular a l’alcaldia del PP Terrassa, Alex Rodríguez Ulloa, ha visitat les instal·lacions per comprovar de primera mà el que consideren “precarietat” de  l’equipament. Els populars han emès un comunicat en què exposen haver-hi trobat “fluorescents trencats, pistes d’atletisme degradades, humitats i equipament esportiu vetust”. Per al PP, són “les comoditats que el govern socialista de Terrassa considera suficients per als usuaris de la Zona Esportiva Municipal del barri de Can Jofresa”.

Rodríguez considera que “aquesta deixadesa és totalment incomprensible per un govern que porta 40 anys en el poder. L’excusa que no hi ha hagut temps ni recursos no és creïble”. Els populares consideren que, considerant els impostos que la ciudadania de Terrassa ha de pagar, “no hi ha manera d’explicar perquè aquestes instal·lacions estan així de degradades”.

Però segons el candidat dels populars el problema va més enllà perquè també en destaca “carrers bruts, dificultats de mobilitat per al trànsit rodat, ocupació de cases, tot això tapissat de llacets grocs. Aquest és el panorama de Terrassa”.

En el seu comunicat, el PP de Terrassa assegura que pren el ferm compromís “de reconduir aquesta situació i gestionar correctament els recursos de la ciutat per evitar que això es torni a repetir”.  “Som la tercera ciutat de Catalunya, però estem donant la imatge d’una ciutat medieval. No ho podem permetre”, conclou Rodríguez.

El PP de Terrassa adjunta en el seu comunicat fotografies per deixar constància de les seves queixes:

Font imatge: PP Terrassa

Font imatge: PP Terrassa

Font imatge: PP Terrassa