El PP demana un cens dels immobles ocupats il·legalment on es cultiva o es trafica amb droga

El grup municipal del Partit Popular vol que l’ajuntament elabori un cens amb tots els immobles ocupats il·legalment a Terrassa. L’objectiu és detectar aquells on es cultiva o es trafica amb droga. El PP presentarà una proposta de resolució al ple de febrer sobre aquest tema.

La formació també demana que es creï una comissió per redactar un protocol d’actuació en aquests casos i que es facin inspeccions per comprovar les condicions de salubritat i seguretat d’aquests pisos i poder precintar-los quan suposi un risc per al veïnat. Finalment, els populars proposen que l’ajuntament s’aculli a la Llei 5/2018 per desallotjar ràpida i eficaçment els ocupants il·legítims dels immobles de titularitat municipal i poder destinar-los a habitatge social.

La presentació de la moció s’ha fet aquest dilluns al matí al Raval de Montserrat on ha coincidit amb la convocatòria del Moviment per unes Pensions Dignes. Alguns dels seus integrants han increpat el regidor del PP, l’han acusat de mentir i li han recriminat el posicionament del seu partit respecte al Pacte de Toledo.