El PP es queda sense seu a Terrassa després de perdre la representació al Consistori

Cinc mesos després del trasllat de seu d’un pis de la Rambla a un local en planta baixa del passeig de les Lletres, el Partit Popular ha hagut d’abandonar la seu.

És la segona conseqüència dels mals resultats del Partit Popular a les eleccions municipals després que, a principis de juny, el cap de llista i president dels populars terrassencs, Àlex Rodríguez, presentés la dimissió. Passava així al relleu a la fins aleshores secretària general, Marta Giménez Arcusa.

Els populars terrassencs s’han vist obligats a abandonar el local per la falta d’ingressos després de quedar-se sense representació a l’Ajuntament. En aquests cinc mesos la seu del PP al passeig de les Lletres ha estat atacada diverses vegades.

La nova presidenta local, Marta Giménez, assegura que la seva prioritat ara és fer forta l’organització del partit a Terrassa, replantejar el seu projecte i ampliar la Junta Local. A partir del setembre, amb el partit més cohesionat, faran oposició des del carrer.

Per ara Terrassa en Comú i la CUP, les altres dues formacions que s’han quedat sense representació municipal, mantenen les respectives seus al passeig 22 de juliol i a la carretera de Montcada.