El PP exigeix a l’Ajuntament un servei específic que netegi pintades i grafits dels edificis

El Portaveu del PP de Terrassa, Àlex Rodríguez, demana a l’Ajuntament de Terrassa que faci efectiva la proposta de la Síndica Municipal de Greuges de crear un servei de neteja que s’encarregui d’eliminar les pintades, tags i grafits que ocupen multitud de façanes a la ciutat.

En l’actuació d’ofici 4/2018, la Síndica també insta a la creació d’un protocol perquè els propietaris de finques afectades puguin sol·licitar al consistori de manera gratuïta la seva neteja. “No té cap sentit que l’Ajuntament vulgui fer pagar la neteja de les façanes als propietaris quan ells són els qui han estat víctimes d’actes vandàlics”, defensa Àlex Rodríguez.

En aquest sentit, Rodríguez aplaudeix la decisió de la Síndica i assegura que “és responsabilitat de l’Ajuntament que una ciutat estigui neta i no pot ser que els veïns de Terrassa hagin de pagar la neteja de les parets”.

“Des del Partit Popular ja hem denunciat en diverses ocasions que el govern municipal no només no compleix amb la neteja que requereix una ciutat com Terrassa sinó que tampoc s’implica a l’hora de prendre mesures per evitar actes vandàlics que acaben amb més pintades i grafits a les parets dels immobles dels ciutadans”, conclou.