El PP fa una crida a la mobilització per fer front als ‘nacionalismes’

La penúltima parada de la campanya del PP ha estat a Terrassa. El candidat Alejandro Fernández ha vingut acompanyat del president dels populars, Pablo Casado, en un acte just davant de la Masia Freixa. Tots dos han estat rebuts per la plana major del PP terrassenc, encapçalada per la seva presidenta, Marta Giménez.

Ni Casado ni Fernández es fien de l’acord al que han arribat els partits independentistes per no pactar amb el PSC. “Si realment fos un cordó sanitari, per què no han trancat ERC i el PSOE l’acord per la mal anomenada taula del diàleg, que en realitat és la taula per l’autodeterminció i l’amnistia?“, ha dit Fernández.

El president del Partit Popular ha dit que el PP és l’únic que pot frenar l’independentisme, i ha posat coma exemple la proposta de reforma de les euroordres plantejada al parlament europeu. “És el nostre partit qui legisla per a què no tornin a portar a l’abisme la societat catalana“, ha dit el líder popular.

El PP fa una crida a la mobilització del seu electorat aquest diumenge i es postul·la com la veritable opció antinacionalista, fent referència als independentistes i a VOX.