El PP presenta Marta Giménez Arcusa com a candidata a l’alcaldia

El PP ha presentat aquesta tarda la seva candidata a les municipals, Marta Giménez Arcusa. La jove política terrassenca, de 30 anys, va arribar a la presidència del partit el 2019 i ara afronta la seva primera campanya electoral com a candidata. Militants i simpatitzants del PP s’han reunitt en un acte a la Terrassa del Museu, on hi han participat el president popular a Catalunya, Alejandro Fernández i el president del PP de Barcelona, Manu Reyes. Giménez també ha tingut el suport dels seus predecessors al PP, Alex Rodríguez i Gabriel Turmo. Els populars s’han posat com a objectiu tornar a tenir representació al consistori després del que han anomenat ‘la travesia del desert‘. El discurs de Giménez ha pivotat al voltant de la seguretat, la mobilitat, l’economia i la neteja.

Marta Giménez Arcusa 2

La candidat del PP ha dit que l’actual oposició a l’Ajuntament de Terrassa ‘és nul·la i inexistent davant Ballart i ERC‘. ‘Tot allò que no millori la neteja, la seguretat, la circulació i l’economia és una línia vermella infranquejable per a nosaltres“, ha dit Giménez Arcusa.

Pp

Properament el PP portarà a terme un procés intern per completar la llista, en la qual la candidata comptarà “amb tots els que volen treballar per a Terrassa.”