El PP s’abstindrà en la votació sobre el servei d’autobusos del ple extraordinari de dimarts

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Terrassa, Álex Rodríguez, creu que el govern municipal ha gestionat la qüestió del servei d’autobusos “malament, tard i amb presses”. Per a Rodríguez, “no pot ser que un servei tan important com és el d’autobusos es treballi de forma improvisada tenint en compte els problemes de trànsit i mobilitat que pateix la nostra ciutat”.

L’abstenció, segons exposa el grup municipal, no només neix de la crítica a la improvisació del govern, sinó perquè el Partit Popular pretén plantejar modificacions en els plecs de condicions de la nova gestió d’autobusos, com ara cobrir zones de barris que ara no estan cobertes (Poble Nou i la Maurina) així com plantejar millores en les línies que van a l’Hospital, com posar a disposició dels usuaris un major nombre de busos i que circulin amb més freqüència de la que contempla el plantejament del govern. “No es pot oferir un servei estant desconnectat de l’opinió de les persones que ho utilitzen assíduament, de manera que exigirem controls i auditories externes de la satisfacció dels usuaris “, comenta el candidat popular.

Aquesta demanda respon al fet que el Partit Popular de Terrassa, diuen, “no vol permetre que el servei municipal d’autobusos de Terrassa torni a protagonitzar successos tan lamentables com els ocorreguts aquests darrers anys, en els quals va ser trist sentir notícies de busos sense climatització, autobusos que acaben cremant literalment per antiguitat, etc.”. Per a Rodríguez, “Terrassa és la tercera ciutat de Catalunya, però hauria de ser la primera en serveis públics”.