El PP vol que l’Ajuntament reverteixi l’urbanisme tàctic i es consensuï amb els veïns

https://www.youtube.com/watch?v=/4qWays_TDrM&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fterrassadigital.cat%2F&feature=emb_title

El PP vol que l’Ajuntament reverteixi l’anomenat ‘urbanisme tàctic’ que ha aplicat els darrers mesos a diferents zones de la ciutat. Els populars diuen que no només no ha facilitat la mobilitat sinó que l’ha empitjorat. Han posat com exemple, les actuacions fetes al barri de Les Arenes, al voltant de la placeta de Banyoles.

El PP es queixa que l’urbanisme tàctic “s’ha dut a terme sense la complicitat dels veïns afectats”. També critica que s’ha finançat amb fons europeus i que si ara es vol tornar enrere s’haurà d’anar a les arques municipals.

Una de les actuacions dels darrers mesos ha estat als carrers Galileu i Arquimedes. Els populars celebren que l’opció de reobir la Rambla, encara que sigui parcialment, torni a estar a sobre la taula.

La intenció del PP és portar aquesta proposta al proper ple municipal, però el fet que els altres grups també en presentin de similars en aquesta qüestió podria acabar amb algun acord d’última hora.