El Premi Agustí Bartra de poesia catalana tancarà el termini el 12 de setembre

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’entitat local Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca el premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana. Aquesta quinzena edició tornarà a guardonar un llibre de poemes inèdits i escrits en català, d’una extensió no inferior a 250 versos.

Per participar-hi cal fer arribar els textos originals abans del 12 de setembre, dia en què es tanca el termini per acceptar treballs. Els textos aspirants al guardó poden presentar-se sota pseudònim o no, i el lliurament també es pot fer per correu electrònica o bé mecanografiat.

El premi de l’Agustí Bartra de poesia consisteix en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament en facilitarà la publicació en règim de coedició amb Pagès Editors. Amb tot, el premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, al parer del jurat, mèrits suficients o no s’ajusten a les característiques de la convocatòria. El jurat, que també podria fer mencions honorífiques a altres obres diferents a la guanyador, està format aquest 2018 per Jaume Aulet, Antoni Clapés, Jordi F. Fernández, Xavier Macià i Llorenç Soldevila. El seu veredicte es farà públic el dimarts 20 de novembre, en el marc d’un acte públic a la Biblioteca Central de Terrassa organitzat per l’Ajuntament i Amics de les Arts.

Podeu consultar les bases del premi clicant aquí.