El present i futur de la natació adaptada, diumenge al CN Terrassa

El CN Terrassa acull un any més el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada, organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs. Serà el diumenge 3 de març al matí (10h a 13h), amb la participació de més de 130 nedadors i nedadores de 13 clubs procedents de diferents punts d’Espanya.Amb els Jocs Paralímpics a l’horitzó, aquesta prova serà una bona oportunitat per a molts dels participants per preparar l’Europeu de l’abril i assolir mínimes per a la cita de París.

La presentació del Campionat de Catalunya s’ha fet aquest dijous al CN Terrassa

El CN Terrassa competirà amb 15 nedadors i nedadores, tant a nivell de promoció com de competició. Hi seran els tres grans referents de la secció, Sarai Gascón, Àlex Villarejo i Jacobo Garrido, que ja tenen mínima “B” per als Jocs. Són el mirall per a molts dels seus companys, que s’esforcen dia a dia per incrementar el nivell del primer equip.

Sarai Gascón serà una de les integrants de l’equip del CN Terrassa

El CN Terrassa buscarà estar en el podi i competir contra els dos grans clubs de la natació adaptada catalana, CN Mataró i CN Barcelona. La bona organització està garantida i prova d’això és que al juny l’Àrea Olímpica acollirà, per primera vegada, el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada.