El president del Parlament, Josep Rull, visita el nou Vapor de Prodis

El president del Parlament de Catalunya, el terrassenc, Josep Rull, ha visitat aquest matí de dimecres el nou Vapor de la Fundació Prodis.

Rull ha estat acompanyat per la tinenta d’alcalde de Participació, Qualitat Democràtica i Drets Humans i regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís. També ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Maise Balsells.​

El passat 18 de maig s’inaugurava oficialment El Vapor de Prodis. Un projecte que es va iniciar el 2020 per millorar l’assistència amb un nou model d’atenció a les persones que formen la comunitat de Prodis.

L’equipament està situat a les antigues Filatures Matarí, un antic vapor tèxtil d’inicis del segle XX a Ca n’Aurell. Aquestes naus han estat restaurades per acollir les noves instal·lacions, pensades i dissenyades per l’assistència i la promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental o paràlisi cerebral.

El diputat i exconseller Josep Rull va ser escollit el passat 10 de juny president del Parlament de Catalunya, el segon càrrec institucional del país.