El president Quim Torra presenta a la BCT “Les hores incertes. Dietari de Canonges”

El President de la Generalitat entre el maig del 2018 i fins al setembre del 2020, Quim Torra, presenta a la Biblioteca Central el llibre «Les hores incertes. Dietari de Canonges». Es tracta de la continuació de «Les hores greus. Llibre d’una sol·litud», unes anotacions diàries sobre l’actualitat a Palau que el President va escriure en els pitjors moments de la pandèmia.

«Les hores incertes. Dietari de Canonges» abasta des del maig del 2020 fins a finals de setembre del mateix any, quan al President li arriba la inhabilitació de l’Estat espanyol. Amb una prosa directe i a vegades amb un cert lirisme, el llibre recull l’activitat i els pensaments més íntims de Torra en uns moments no només de forta convulsió política sinó sobretot davant una crisi sanitària en que van morir unes en poques setmanes unes 10.000 persones i les places a les UCI’s catalanes van passar de 500 a 1.500 llits.

I tot en mig d’una ofensiva judicial, política i mediàtica en contra les institucions catalanes. L’acte va arrencar amb un record per les morts a la tanca fronterera de Melilla.