El Primer Campus Internacional de futbol Vicky Losada portarà Lieke Martens a l’Estadi Olímpic

Els dies 27, 28 i 29 de desembre l’Estadi Olímpic acollirà el Primer Campus Internacional Vicky Losada. La jugadora i capitana terrassenca del FC Barcelona és qui apadrina aquestes jornades de futbol formatiu adreçat a nens i nenes d’entre 5 i 18 anys. Les sessions duraran tot el dia i comptaran amb entrenadors de primer nivell. Losada, en la presentació del campus, ha destacat el caràcter formatiu i, a la vegada, educador del Campus.

Losada també ha posat en valor que el campus sigui mixte, un fet poc habitual aquí però gens estrany a altres països

Un dels atractius del campus serà que els nens i nenes podran aprendre directament de jugadores de nivell internacional. Hi seran la mateixa Vicky Losada, que porta onze anys a l’elit i és internacional amb la selecció espanyola; Emma Byrne, portera irlandesa que juga a l’Arsenal Ladies; i la millor jugadora del món, Lieke Martens, nou fitxatge del Barça i que va guanyar el premi The Best de la FIFA. Aquesta oportunitat, admet Losada, no la tenia quan ella feia els primers passos al CD Can Parellada.

El Campus Vicky Losada té una vocació internacional i per això els participants gaudiran de classes d’anglès esportiu. Les inscripcions estan obertes fins el 20 de desembre a les oficines de l’Estadi Olímpic i al facebook del Campus (facebook.com/VickyLosadaCampus).