El primer Festival de Màgia de Terrassa portarà 23 funcions a diferents espais de la ciutat

Els propers 15, 16 i 17 d’octubre tindrà lloc el Primer Festival de Màgia de Terrassa. L’organitza l’Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa que portarà a diferents espais de la ciutat 12 esdeveniments màgics amb un total de 23 funcions, 2 conferències i un taller infantil. Tot plegat en cinc escenaris: el Teatre Alegria, el Teatre Principal, la Sala Crespi, la Factoria Cultural i el Cafè-Teatre L’Artista.

Pel Festival de Màgia de Terrassa hi passaran mags dels àmbits nacional i internacional, entre els que destaquen Enric Magoo, Pere Rafart i Brando i Silvana. Però també hi haurà nous i joves talents. En aquest sentit hi haurà un concurs per a joves mags el guanyador del qual actuarà al Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí.

Aquest primer Festival de Màgia de Terrassa aposta per diferents formats, com són la màgia de proximitat, d’escena, la màgia jove i la màgia de carrer. També destaquen els espectacles gratuïts a l’aire lliure i una gala solidària que donarà el tret de sortida al festival.

El festival compta amb el suport de Terrassa Crea i s’ha marcat com a objectiu portar més magues en properes edicions.

Més informació a festivalmagiaterrassa.com