El primer festival #OTFest s’emet des de Terrassa per a tot el món

El Parc de l’Audiovisual ha estat l’escenari escollit aquest dijous per celebrar la primera festa del programa Operación Triunfo, l’#OTFest, una gala que s’ha retransmès en directe per tot el món en streaming, a través de You Tube. A l’ #OTFest hi han participant els cantants de les dues últimes edicions d’Operación Triunfo com el terrassenc guanyador de l’última edició del programa i representant a Eurovisió d’aquest 2019, Miki Núñez.

També s’han pogut escoltar, entre d’altres, les actuacions de Natalia Lacunza, Nerea Rodríguez o el sempre aplaudit Ricky Merino. En aquest programa especial també hi ha participat una selecció d’artistes encara no coneguts pel gran públic i que han aconseguit superar la primera fase del càsting de la pròxima edició del talent show que Televisió Espanyola emetrà a la tardor pel seu primer canal.

El Víctor, la Paula i l’Alejandra han estat els primers en actuar dels 11 escollits d’entre més de 3.000 aspirants. Aquests concursants van enviar un video amb una interpretació musical en solitari amb un tema del concurs. Aquests intèrprets que s’han seleccionat d’entre més de 200 videos han aconseguit el pas directe a la pròxima edició d’Operacion Triunfo.

Des de l’organització, la productora Gestmusic Endemol, s’ha destacat l’alt nivell d’aquests covers que han interpretat cançons com Creep, Procuro olvidarte o Miedo, tres dels temes més populars entre els aspirants.