El Primer Festival Vegà de Terrassa se celebrarà el 25 de setembre

Dissabte, 25 de setembre és la data escollida per celebrar el 1r Festival Vegà de Terrassa, el Vegan Fest. Es farà en 4 espais del centre de la ciutat: a les places del Progrés, Salvador Espriu i Torre del Palau i al Raval, de 9 del matí a 9 de vespre.

Es podran trobar parades de menjar, de cosmètica, moda i sabates, tallers de cuina per a grans i petits, xefs convidats que demostraran les seves habilitats, xerrades, ioga, activitats infantils i moltes coses més. S’havia plantejat per l’any passat però la pandèmia va obligar a posposar la cita.

El certamen també és el responsable de la creació de l’Associació Vegana de Catalunya, que no existia i que tindrà seu a Terrassa.

El Vegan Fest vol ser un aparador d’aquesta filosofia de vida per donar-la a conèixer entre la població. Asseguren que el veganisme i la sostenibilitat van de la mà.

La programació del Vegan Fest ja està lligada al 85% i uns dies abans de la celebració es farà un festa de presentació per donar-lo a conèixer entre la ciutadania.