El professor James S. Wolffsohn, distingit amb el Premi Internacional a l’Optometrista de l’any 2017

El professor James S. Wolffsohn ha estat distingit amb el Premi Internacional a l’Optometrista de l’any 2017. El reconeixement l’atorga la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa, el Col·legi d’Òptics i Optometristes de Catalunya i l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia visual. D’aquesta manera, posen en valor la seva trajectòria i les aportacions fetes al món de la salut visual. El lliurament del premi s’ha fet en el decurs de l’acte d’inauguració del curs acadèmic a la Seu d’Ègara.

Wolffsohn és vicerector de la Universitat d’Aston, a Birmingham. És reconegut mundialment, sobretot, pel seu treball en la renovació d’instrumental oftàlmic, portàtil i molt més sensible, i la malaltia de l’ull sec, cada vegada més freqüent entre la població per l’ús constant de pantalles d’ordinador i dispositius mòbils.

El professor James S. Wolffsohn és el tercer professional de la salut visual que rep la distinció d’Optometrista de l’Any. Al 2016 ho va ser José Manuel González-Meijome i Lyndon Jones el 2015.